2016.11.30. András-nap a Fáyban

Szerdán tartottuk diáknapunkat.

Képek az eseményről

Az osztályok versenyében a következő eredmény született:

"November 30-án, András-napon a feje tetejére állt az iskola.


Az idei évben az volt az előzetes feladat, hogy egy-egy mesével foglalkozzanak a tanulók. Életre keltek a Toy Story, az Oroszlánkirály, az Aladin, a Szépség és a szörnyeteg, a Shrek, a Micimackó, a Kacsamesék, a Hercules, a Hófehérke, a Pán Péter, a Pocahontas, a Hupikék törpikék és a Gumimacik szereplői.

A termek berendezésén és feldíszítésén túl a diákok, sőt az osztályfőnökök is jelmezekbe bújva várták a zsűri értékelését. A zsűri tagjai: Asztalos Bernadett tanárnő, Tóth Gabriella tanárnő, Tóth Lajos tanár úr és Vígh Alexandra tanuló voltak.

Az András-nap része volt a már korábban megtartott osztályterem díszítés, valamint a kosárlabdabüntetődobás-verseny, a kötélhúzó verseny, a hagyományos András-napi totó is, valamint az osztályok táncos bemutatója is.

A tanteremdíszítő verseny harmadik helyezettjei a 9. Kny és a 11. A osztály lettek, a második helyen a 10.B végzett,  a versenyt pedig a 9.K osztály nyerte.
A büntetődobásokban Berki Viktória (10.A) lett a harmadik, Horváth Noémi Rebeka (9. K) a második, a legjobbnak pedig Taschner Kristóf 12. D osztályos tanuló bizonyult. A kötélhúzó versenyben a 12. E állhatott a dobogó harmadik fokára, a második helyen a 9. Kny osztály végzett, a nyertes pedig a 12.A osztály volt.

Az András-napi produkciók versenyében a harmadik helyezett a 10.B osztály lett (osztályfőnök: Finta Zoltán), a második helyen a 11.A végzett (osztályfőnök: Hrubyné Pál Tímea), a legnívósabb előadást pedig a 10.E-sektől láthattuk (osztályfőnök: Szőke Hajnalka)."

Végh Boglárka tanárnő


vissza...