Megújult a Fáy!

Tisztelt Honlaplátogatónk!

Kedves Fáys Tanárok, Tanulók!

Örömmel tudatom, hogy iskolánk pályázati forrásból történő felújítása befejeződött.

Európai Uniós forrásból, valamint Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával, összességében 86 millió Ft-ból, megvalósult épületünk energetikai korszerűsítése. Megújult fűtési rendszerünk csővezetéke, valamint az épületben található radiátorokra hőszabályozókat szereltek. Külső nyílászáróink lecserélésre kerültek, és hőszigetelő réteget kapott az épület. A tetőszigetelés is megújult.

A fáys épület legszembetűnőbb változása, hogy a külső színezés során a Fáy színének megfelelően zöld lett a homlokzat, amely kellemes kontrasztban van a fehér színű új nyílászárókkal, valamint az épület homlokzatán futó fehér díszítő elemekkel. Megújult a bejárat, az előtető új szigetelést, új lámpatesteket kapott, és iskolánk nevét új táblán tüntetjük fel.

2011. december 15-én megtörténik, ünnepélyes keretek között, a felújítás hivatalos zárása. Dr. Fodor Tamás polgármester úr fogja felavatni a megújult épületet. Ünnepi rendezvényünkre meghívtam, és nagy örömömre elfogadták a meghívást a volt Erkel Ferenc Általános Iskola, a soproniaknak a "Fehér Iskola" tanárai.

A mellékelt két fényképpel és 4 videóval megmutatom a változást, a megújulást. Örüljünk együtt!

Herczeg Lászlóné
igazgató

További fotók: harry.hu

vissza...