2019. 03. 01. Pénz7 a Fáyban

A Soproni Szakképzési Centrum Fáy András Két Tanítási Nyelvű Gazdasági Szakgimnáziumában már ötödik alkalommal került megrendezésre az European Money Week-hez kapcsolódó Pénz7 rendezvénysorozat.

A diákok két témát dolgozhattak fel: az egyik a befektetésekről szólt, játékosan, színesen, szemléltető eszközök segítségével, élményszerűen mutatta be a témakört.  A másik pedig a  „Problémafelismerés és üzleti ötlet” című projekt volt. A rendezvény sikeres megvalósítását az ország 1200 iskolájában minisztériumi és pénzintézeti önkéntesek segítették.

A Fáyban zajlott eseményen dr. Tebeli Izabella, a Pénzügyminisztérium Pénzügypolitikáért Felelős Helyettes Államtitkárság Titkárságának soproni születésű titkárságvezetője vett részt önkéntesként. A Fáy, a Pénziránytű Iskolahálózat tagjaként, fontosnak tartja a pénzügyi tudatosság fejlesztését az iskola falain kívül is, ezért a Fáy szaktanárai immár harmadik alkalommal rendhagyó pénzügyi órákat tartottak a Gárdonyi felső tagozatára járó diákok részére.
A SopronTV híradása az eseményről

A Soproni Téma híradása az eseményről

A Kisalföld híradása az eseményről


vissza...