2021. 03. 02. Pénz7 a Fáyban

A Pénz7 keretében Dr. Tebeli Izabella, a Pénzügyminisztérium Pénzügypolitikáért Felelős Helyettes Államtitkárának kabinetfőnöke tartott online előadást a családi költségvetésről a fáys diákoknak (11.B).


A Pénziránytű Tanári Díj meghirdetésére ebben a tanévben a PÉNZ7 és a Fenntarthatósági Témahét apropóján a zöld szemlélet és a pénzügyi tudatosság találkozásának metszetében került sor. A Fenntarthatósági Témahéttel együttműködésben kialakított pályázatra magas színvonalú projekt- és óratervek érkeztek. Pénziránytű Tanári Díjat kapott a Fáy szakképzési igazgatóhelyettese, Grubits Márta tanárnő.


Grubits Márta a középiskolásoknak készült, „Fenntartható háztartás” című mintaprojektjével nyerte el a díjat és a vele járó támogatást. A tanárnő ezzel már másodszor lett a Pénziránytű Tanári Díj birtokosa, amelyhez külön gratulálunk!

Grubits Márta: „A projektpedagógia során olyan ismeretekre, olyan kompetenciákra tehetnek szert a diákok, ami később a munka világában is hasznos lehet. Kommunikációs technikák, egymás segítése, a feladatok komplex megismerése, megoldása. 

vissza...