2013.01.24. Szalagavató

A  Iskolánkban a Fáy András Közgazdasági, Üzleti és Postai Szakközépiskolában a szalagavató ünnepséget hagyományosan január utolsó péntekén 17 órai kezdettel tartjuk.
A 2013/2014. tanévben január 24-én 17 órakor kezdődött szalagavató ünnepségünk az érintett tanulók, azaz a 12. A, 12.B, 12.D és 13.E osztályok részvételével. A teljes tanári kar, a jelenleg érettségi előtt álló tanulóinkat az elmúlt fáys években tanító nyugdíjas, vagy más munkahelyen dolgozó kollégákkal együtt szívesen és örömmel hallgatta, nézte tanulóink műsorát.
Mindegyik osztály előadott egy zenei, énekes vagy prózai művet, egy tanuló beszéddel köszöntötte a meghívott tanárokat. Az iskola igazgatója is elmondta köszöntő beszédét, felhívta a fáys diákok figyelmét az érettségiig tartó időszak fontosságára a szorgalmas tanulásra, amely a sikeres érettségi vizsga záloga. A műsor után az osztályfőnökök a helyettes osztályfőnökök közreműködésével kitűzték a végzős tanulók ünnepi egyenruhájára  a zöld bársony szalagot.
Végezetül az osztályok meghívták a tanárokat osztálytermükbe egy kis vendéglátásra, amelynek keretében még rövid műsorral is kedveskedtek osztályfőnöküknek és a meghívott pedagógusoknak.

Képek: első album, második album, harmadik album

vissza...