Takarékossági Világnap a Fáyban

Kedves Fáys Tanulók! Tisztelt Fáys Tanárok!

Iskolánkban, a Fáy András Közgazdasági, Üzleti és Postai Szakközépiskolában 2011. október 28-án (pénteken) a Takarékosság Világnapját ünnepeljük.

Programok:

8 órától minden osztály részvételével gazdasági, pénzügyi versenyt szervez a szakmai munkaközösség. Rádión keresztül kérdések hangoznak el, és az előre kiosztott tesztlapon kell az osztályoknak bejelölni a helyes választ. A győztes osztály oklevelet és csokit kap.

8:35-kor munkaerő-piaci, munkajogi előadást tart "Beilleszkedés a munka világába" címmel "A jövő a határtérségben" projekt megyei koordinátora, Potyondi Antal a 13. E osztálynak (51-es terem),

9:10-kor "Fenntartható családi kassza" címmel előadást tart Kaufman Ilona a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának oktatója a 10. A és 10. B osztályoknak (47-es terem).

9:45-kor a pénzügyi kultúráról tart előadást Szűcs Ildikó, az OTP Bank kommunikációs igazgatója, az OTP Fáy Alapítvány szervezésében a 11. E és 12. E osztályoknak (63-as terem)

9:45-kor munkaerő-piaci, munkajogi előadást tart "Beilleszkedés a munka világába" címmel "A jövő a határtérségben" projekt megyei koordinátora, Potyondi Antal a 13. C és 13. D osztályoknak (51-es terem)

Az előadások 45 percesek.

A versenyen és az előadásokon kívüli időszakokban, az előadásokon részt nem vevő osztályoknak tanítási órák lesznek megtartva, rövidítve.

Herczeg Lászlóné
igazgató

vissza...