Tájékoztató a Ginop-os nyelvtanfolyamokról

A nyelvtanfolyam a „GINOP-6.1.3-17-2018-00012 – Idegen nyelvi készségek fejlesztése a Soproni Szakképzési Centrum szervezésében” című pályázat keretében kerül megvalósításra.

A pályázat célcsoportja a Sopronban és vonzáskörzetben élő, munkaképes (16-65 év) korú, idegen nyelvi készségekkel nem vagy alacsony szinten rendelkező, legfeljebb középfokú végzettséggel vagy  OKJ-s szakképesítéssel rendelkező lakosság.

A nyelvtanfolyamok angol nyelven, A1, A2, B1 szinteken indulnak. A nyelvtanfolyam előtt minden jelentkező nyelvi szintfelmérésen vesz részt, ami alapján besorolásra kerül a megfelelő szintű nyelvcsoportba.

A nyelvcsoportok létszáma: min. 9 fő, max. 14 fő. 9 fő alatti érdeklődés esetén a csoportot nem lehet elindítani.

A tanfolyamok 120 óra keretében valósulnak meg.

Az egyes modulok végén a résztvevők modulzáró vizsgát tesznek. A tanfolyamok helyi, iskolai záróvizsgával fejeződnek be, a záróvizsgáról a résztvevők tanúsítványt kapnak.

A pályázat keretében a résztvevők ingyenesen kapnak tankönyvet is.

A nyelvtanfolyam a résztvevők számára ingyenes, amennyiben a tanfolyam kezdetén aláírt felnőttképzési szerződésben foglaltakat a résztvevő betartja:

Ha a résztvevő nem tartja be a felnőttképzési szerződésben foglalt kötelezettségeit, akkor a pályázatból történő kilépéséig megtartott nyelvórák költségét (1000 Ft/ nyelvóra) és a tankönyvek aktuális beszerzési árát a pályázat elkülönített számlájára be kell fizetnie.

Aktuális, meghirdetett tanfolyamok:

Információ kérhető: